KARABÜK / MERKEZ - Kardemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

LGS VE YKS KAMPLARIMIZ SONA ERDİ

ARA TATİL YKS VE LGS KAMPIMIZ SONA ERDİ.

ARTIK SINAV BİZDEN KORKSUN.

LGS VE YKS KAMPLARIMIZ SONA ERDİ.

ARA TATİL YKS VE LGS KAMPIMIZ SONA ERDİ. 29 ocak 2 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen YKS VE LGS kampımız sona erdi. Öğlebeli Gençlik Merkezinde yapılan LGS kampında branş derslerinin ,deneme sınavları, Soru çözüm ve analizlerinin yanı sıra Öğrencilerimiz Dene Yap kart Eğitimi, spor etkinlikleri, Sinema,On parmağında on marifet ve Kitap kritiği etkinlikleri ile dolu dolu bir kamp geçirdik.

Okulumuzda yatılı olarak devam eden YKS kampımız da bu gün itibarıyla sona erdi.Dolu dolu geçen bir haftalık kamp sonucunda Öğrencilerimiz memnun bir şekilde evlerine döndüler.

Her iki kampta da özverili bir şekilde görev alan Öğretmenlerimize, personelimize, Öğlebeli Gençlik kampı idareci ve personeline teşekkür ederiz.

Yayın: 02.02.2024 - Güncelleme: 06.02.2024 13:28 - Görüntülenme: 58