KARABÜK / MERKEZ - Kardemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Bakanlığımızın Ortaöğretim Genel Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan   “Dilimizin Zenginlikleri   Projesi”      okulumuzda da   çeşitli etkinliklerle hayata geçiriliyor.

Şbt

YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YABANCI DİL PROGRAMI KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI YAPILDI.

Şbt

OKULUMUZDA SAĞLIKLI BESLENME VE SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERİ VERİLDİ.

Şbt

ARA TATİL YKS VE LGS KAMPIMIZ SONA ERDİ.

ARTIK SINAV BİZDEN KORKSUN.

Şbt

ARA TATİL YKS KAMPIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR. 29 ocak 2 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan YKS kampımız devam etmektedir.

Ock

ARA TATİL LGS KAMPIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.

Ock

GENÇ NİDA KURAN'I - KERİM'İ GÜZEL OKUMA VA HAFIZLIK YARIŞMASI OKULUMUZDA YAPILDI.

Okulumuz 11-PA Öğrencisi Nisa Nur ALYAT Lise Hafızlık kategorisinde 1. Ortaokul Hafızlık kategorisinde 8-A sınıfı Öğrencimiz Fatma Zehra ÖZDEMİR 2.ci olmuştur.

Ock

Okulumuz Akıl ve Zeka Oyunları Kulübünün aylık olarak yapmış oldukları faaliyetlerinde bu ay KORİDOR TURNUVASI yapıldı.

Ock

Okulumuzda Sağlıklı Beslenme semineri düzenlendi.

Ock

Çocuklarımız İlkyardımda daha güvenli.

Ock

OKULUMUZDA SOSYAL FAALİYETLERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA

Cumhuriyetimizin  100. Yılı  okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Kas

Kardemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri olarak Filistinli kardeşlerimize karşı  uygulanan soykırıma duyarsız kalamazdık, kalmadık da.

Kas

Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.